Ajankohtaista

Suunnittelemme loppukesään kokeilu-/lämmittelytunteja elokuulle, ja toivomme pääsevämme syksyllä 2021 saleille tanssimaan.

       7ht-live eli onlinetunnit jatkuvat keväällä 2021! 

Suuren suosion johdosta online-tunnit suljetuissa Facebook-ryhmissä jatkuvat!

7ht-livet ovat katsottavissa seitsemän seuraavan päivän ajan, jos et kerkeä livenä paikalle tai vaikkapa haluat kerrata. Ilmoittautumiset lomakkeella https://www.7htry.com/ilmoittautuminen/ tai sähköpostitse kurssi7ht@gmail.com

Eija Kolehmaisen leppoisat perustason tunnit jatkuvat livelähetyksenä sunnuntaisin 14.3 alkaen kuuden kerran kurssina. Perustason kurssi 14.3.-25.4. (pääsiäissunnuntaina ei tunteja)

Live lähetys klo 15.30

Hinta: 45€ (ei jäsen) / 39€ (jäsen)

Nina Moilasen tekniikka ja koreografiaryhmä jatkuvat puolestaan tiistaisin 16.3 kuuden kerran kurssina. Luvassa on uusi jatkotason koreografia, eli nyt on helppo tulla mukaan! Tekniikkatunnit ovat avoimen tason tunteja.

Tekniikkakurssi 16.3.-20.4. (pääsiäisviikolla tunnit normaalisti)

Live lähetys klo 17-18

Koreografiakurssi 16.3-20.4 (pääsiäisviikolla tunnit normaalisti)

Live lähetys klo 18.05-19.05

Hinta: 45€ (ei jäsen) / 39€ (jäsen) /per kurssi

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumiset lomakkeella  https://www.7htry.com/ilmoittautuminen/  sähköpostitse kurssi7ht@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova.

_____________________________________________________________________________Onlinetunnit alkavat facebookin suljetuissa ryhmissä 18.1 alkaen!Seitsemän hunnun tanssi ry on päättänyt tarjota facebook liven kautta onlinena tanssitunteja näin poikkeusaikana! 
Tarjolla on kolme kurssia, sunnuntaisin perustason tunti vähän tanssineille, vasta-alkajille ja kertaajille (Eija Kolehmainen opettajana) sekä tiistaisin Itämaista a la Nina avoimelle tasolle ja koreografiatunti edistyneille (opettajana Nina Moilanen)

Tässä opettajan kuvaus koreografia ja itämaista a la nina-tunneista: 

 " Koreografiakurssilla ollaan kesäfiiliksissä näin sydäntalvella ja harjoitellaan moderni ja menevä tanssi Ragheb Alaman parin vuoden takaiseen kesähitin Yalla Habibi. Kurssi sopii keskitason ja edistyneille tanssijoille
"Itämaista a la Nina tunneilla treenataan vaihtelevin teemoin tekniikkaa ja tanssillisia sarjoja Ninan tehokkaaseen, mutta ei ryppyotsaiseen tyyliin. Tunnilla harjoiteltavat tekniikat tukevat koreografiatunnin tanssia. Avoin taso."


Eijan tunnin kellonajat tarkentuvat pian. Itämaista a la Nina jatkuu tuttuun tapaan klo 17:00-18:00 ja koreografiatunti 18:05-19:05. Kaikkien tuntien tallenteet ovat katsottavissa ryhmässä seitsemän päivän ajan, joten ei haittaa, jos et ehdi live-tunnille.Kurssien kesto on 6 x 60 minuuttia ja hinta 39/45€ (7ht:n jäsenet/muut). Kurssit toteutuvat, mikäli niille ilmoittautuu riittävästi osallistujia, joten ilmoittauduthan pian! Ilmoittautuminen osoitteeseen kurssi7ht@gmail.com. ilmoittautuminen on sitova.

Uusinta infoa liityen koronarajoituksiin

Kaupungin rajoitukset jatkuvat 28.2 asti, joten Seitsemän hunnun tanssi ry:n hallitus on näiden ohjeiden mukaisesti päättänyt, ettei 18.1 alkavalla viikolla tunnit ala livenä. Mahdollisuutta kaikkien kurssien osalta siirrettäväksi online-muotoon keskustellaan parasta aikaa hallituksen ja opettajien kesken, ilmoitamme heti, kun olemme saaneet päätöstä aikaan. 


Kevätkausi alkaa viikolla 3

Aloitamme maailman tilanteen salliessa tunnit viikolla 3, eli 18.1 alkavalla viikolla. Jos rajoitukset Jyväskylässä jatkuvat, mietimme mahdollisuutta etätuntien pitämiseen ja ilmoitamme siitä heti, kun olemme saaneet asian sen puitteissa järjestettyä.

Tunnit jatkuvat seuraavanlaisesti:

Viitajyvä, Viitaniementie 11:

  • Tiiistaisin Itämaista a la Nina (avoin taso) klo. 17.00-1800 Opettaja: Nina Moilanen
  • Tiistaisin Jatkotaso (koreografia) klo. 18.05-.1905 Opettaja: Nina Moilanen
  • Torstaisin klo. 18.15-19.30 Disco Oriental (perus/keskitaso) opettaja: Hannamari Kinnunen

Sepänkeskus, Isotooppi-sali, Kyllikinkatu 1:

  • Sunnuntaisin Leppoisat leidit klo.15.15-16.15, Opettaja: Eija Kolehmainen
  • Sunnuntaisin Keskitaso- tunnit klo. 16.30-18.00, Opettaja: Eija Kolehmainen

Uudet tilat ovat löytyneet!


Olemme vihdoin saaneet vahvistuksen Jyvälän Setlementiltä, että voimme jatkossa ilman katkoa jatkaa viikkotuntikurssejamme heidän Viitaniemen toimipisteessään. Tunnit alkavat su 1.11 alkaen Jyvälän Viitaniemen toimitiloissa osoitteessa Viitaniementie 11-13,salissa 1. Tila sijaitsee aivan Alvar Aallon suunnitteleman Viitatornin vastapäätä.


Perille paikan päälle pääset helposti busseille nmro. 5,7,8 ja 16M
Kiekollisia autopaikkoja löytyy salin toiselta puolelta tietä, Viitatornin vierestä, sekä kivenheiton päästä Viitaniemen koulun pihasta, 
Tervetuloa jatkamaan tanssimista uusissa tiloissa. 
Valitettavasti joudumme sunnuntain keskitaso-ryhmän päättämään vähäisen osallistujamäärän vuoksi lokakuun loppuun, joten tämä ryhmä ei tule jatkamaan enää jyvälässä.

Kasvomaskien käytöstä Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n tanssitunneilla 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antoi 24.9.2020 uuden suosituksen kasvomaskien käytöstä kansalaisille. Voimassa oleva suositus on jaettu koronaepidemian eri vaiheisiin. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on THL:n mukaan käynnissä uuden koronaviruksen tartuntojen kiihtymisvaihe. Kiihtymisvaiheen aikana kasvomaskia suositellaan käytettävän julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. THL:n ohjeen mukaan liikuntaan ja urheiluun käytettävät tilat katsotaan tällaisiksi. Suositus koskee yli 15-vuotiaita.

THL:n suosituksen mukaisesti Seitsemän Hunnun Tanssi ry suosittelee kasvomaskien käyttöä tunneillaan ja erityisesti niissä ryhmissä, joissa kahden metrin turvavälin säilyttäminen ei koko ajan ole mahdollista. Maskia ei kuitenkaan tule käyttää mikäli se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön. Keskustele tarvittaessa hoitavan lääkärisi kanssa kasvomaskin käytöstä.

Lisätietoja maskisuosituksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Seitsemän Hunnun Tanssi ry muistuttaa myös, että tanssitunneille ja -harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli kärsii lievistäkään hengitystieinfektion oireista. Käsihygieniasta on syytä huolehtia niin tanssitunnille tultaessa kuin sieltä lähdettäessäkin. Yhdistys tehostaa myös tuuletusta tanssituntien välissä ja sään salliessa myös tanssituntien aikana.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tiedotamme niistä tanssijoillemme tilanteen muuttuessa.

Yst. terveisin,

Seitsemän hunnun tanssi Ry:n hallitus


KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu syksyn kursseille sähköpostilla osoitteeseen: kurssi7ht@gmail.com

Laitathan viestiisi koko nimesi, osoitteesi, puh.numerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Laita myös, oletko jäsen vai et /haluatko liittyä jäseneksi.