Ajankohtaista

Uudet tilat ovat löytyneet!


Olemme vihdoin saaneet vahvistuksen Jyvälän Setlementiltä, että voimme jatkossa ilman katkoa jatkaa viikkotuntikurssejamme heidän Viitaniemen toimipisteessään. Tunnit alkavat su 1.11 alkaen Jyvälän Viitaniemen toimitiloissa osoitteessa Viitaniementie 11-13,salissa 1. Tila sijaitsee aivan Alvar Aallon suunnitteleman Viitatornin vastapäätä.


Perille paikan päälle pääset helposti busseille nmro. 5,7,8 ja 16M
Kiekollisia autopaikkoja löytyy salin toiselta puolelta tietä, Viitatornin vierestä, sekä kivenheiton päästä Viitaniemen koulun pihasta, 
Tervetuloa jatkamaan tanssimista uusissa tiloissa. 
Valitettavasti joudumme sunnuntain keskitaso-ryhmän päättämään vähäisen osallistujamäärän vuoksi lokakuun loppuun, joten tämä ryhmä ei tule jatkamaan enää jyvälässä.

Kasvomaskien käytöstä Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n tanssitunneilla 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antoi 24.9.2020 uuden suosituksen kasvomaskien käytöstä kansalaisille. Voimassa oleva suositus on jaettu koronaepidemian eri vaiheisiin. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on THL:n mukaan käynnissä uuden koronaviruksen tartuntojen kiihtymisvaihe. Kiihtymisvaiheen aikana kasvomaskia suositellaan käytettävän julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. THL:n ohjeen mukaan liikuntaan ja urheiluun käytettävät tilat katsotaan tällaisiksi. Suositus koskee yli 15-vuotiaita.

THL:n suosituksen mukaisesti Seitsemän Hunnun Tanssi ry suosittelee kasvomaskien käyttöä tunneillaan ja erityisesti niissä ryhmissä, joissa kahden metrin turvavälin säilyttäminen ei koko ajan ole mahdollista. Maskia ei kuitenkaan tule käyttää mikäli se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön. Keskustele tarvittaessa hoitavan lääkärisi kanssa kasvomaskin käytöstä.

Lisätietoja maskisuosituksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Seitsemän Hunnun Tanssi ry muistuttaa myös, että tanssitunneille ja -harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli kärsii lievistäkään hengitystieinfektion oireista. Käsihygieniasta on syytä huolehtia niin tanssitunnille tultaessa kuin sieltä lähdettäessäkin. Yhdistys tehostaa myös tuuletusta tanssituntien välissä ja sään salliessa myös tanssituntien aikana.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tiedotamme niistä tanssijoillemme tilanteen muuttuessa.

Yst. terveisin,

Seitsemän hunnun tanssi Ry:n hallitus


KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu syksyn kursseille sähköpostilla osoitteeseen: kurssi7ht@gmail.com

Laitathan viestiisi koko nimesi, osoitteesi, puh.numerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Laita myös, oletko jäsen vai et /haluatko liittyä jäseneksi.