Ajankohtaista

Tule tanssimaan Jyväskylään!


Viikkotunnit syksyllä 2023:

Syksyn viikkotunnit aloitamme tanssisaleilla viikolla 36

Kevät- ja syyskauden kurssit esittelyssä Kurssit -välilehdellä

Syysloma on viikolla 42 eli 16. – 22.10.2023.Uusinta infoa liityen koronarajoituksiin

Mikäli koronarajoituksia tulee, Seitsemän hunnun tanssi ry:n hallitus päättää näiden ohjeiden mukaiseen toiminnan.  Mahdollisuutta kaikkien kurssien osalta siirrettäväksi online-muotoon keskustellaan tarpeen mukaan hallituksen ja opettajien kesken, ilmoitamme heti, kun olemme saaneet päätöstä aikaan. 


Tanssisalimme ovat vuokratiloissa!


Miten pääsen Sepänkeskukseen. Kyllikinkatu 1, Sepänkeskus. Sali Isotooppi. Tila sijaitsee toisessa kerroksessa, rappujen jälkeen oikealle - keittiön läpi ja ovesta etuoikealle toiselle ovelle. Oven takana olevan päässä on Isotooppi sali ja pukuhuone ennen sitä oikealla.

Autopaikkoja on rakennuksen edessä pihalla ja kadulla pensasaidan vieressä.

~~~~~~~~~~~~~

Miten pääsen Jyväskylän Tanssiopistolle, Vapaudenkatu 48-50. Tanssiopisto sijaitsee postin takana, pohjakerroksessa. Käynti sisäpihan puolelta. Helpoiten saavut Väinönkadun puolelta sisäpihalle. 

~~~~~~~~~~~~~~

Kasvomaskien käytöstä Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n tanssitunneilla 

Katso ajankohtaiset suositukset Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta. 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Seitsemän Hunnun Tanssi ry muistuttaa myös, että tanssitunneille ja -harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli kärsii lievistäkään hengitystieinfektion oireista. Käsihygieniasta on syytä huolehtia niin tanssitunnille tultaessa kuin sieltä lähdettäessäkin. Yhdistys tehostaa myös tuuletusta tanssituntien välissä ja sään salliessa myös tanssituntien aikana.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tiedotamme niistä tanssijoillemme tilanteen muuttuessa.

Terveisin,

Seitsemän hunnun tanssi Ry:n hallitus