Ajankohtaista

Syksyn kurssit alkavat 31.8.


Ilmoittaudu syksyn kursseille sähköpostilla osoitteeseen: kurssi7ht@gmail.com

Laitathan viestiisi koko nimesi, osoitteesi, puh.numerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Laita myös, oletko jäsen vai et /haluatko liittyä jäseneksi.

TIEDOKSI

Tanssisalin vuokrasopimus päättyy.

Yhdistyksen pitkäaikaisen tanssisalin vuokrasopimus on irtisanottu vuokranantajan toimesta, ja sopimus päättyy 31.10. Syksyn tunnit pidetään siihen asti normaalisti. Korvaavia tiloja loppusyksylle etsitään parhaillaan Jyväskylän keskustasta ja lähialueilta.

Tilanne tuli meille nopeasti ja yllättäen, joten emme voi taata sitä, että sopivia tiloja löytyy nykyisen viikkotuntikalenterin kanssa täysin vastaavina aikoina, mitä toki ensisijaisesti pyrimme löytämään. Sen vuoksi tanssijoilla on mahdollisuus halutessaan osallistua tunneille vain lokakuun loppuun asti ja maksaa sen mukaisesti. Voit myös jäädä kuulolle ja mikäli korvaavat tilat löytyvät, tanssia kanssamme syyskauden loppuun asti. 

Tiedotamme jatkosta heti, jos/kun korvaavat tilat ja ajat ovat tiedossamme. Nyt kätemme ovat täynnä sopivien tilojen etsinnästä, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Meille saa vinkkailla saleista, joissa voisi olla vapaata! 


Onneksi kuitenkin saamme tanssia tutulla paikalla vielä pitkälle syksyyn. 
Ihanaa loppukesää ja tanssisyksyn odotusta,

Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n hallitus