Ajankohtaista

Tule tanssimaan Jyväskylään!

Kevättä suunnitellaan jo

 

       Syksyn kurssit aloitimme tanssisaleilla viikolla 35 eli syyskuussa.


Eija Kolehmaisen leppoisat leidit ja perustason tunnit jatkuvat sunnuntaisin 5.9. alkaen 13 kerran kursseina (5.9.-5.12) .

Sepänkeskus, Isotooppi

Hinta: 107€ (ei jäsen) / 90€ (jäsen) / kurssi

Ilmoittautumiset lomakkeella tai sähköpostitse kurssi7ht@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova.

______________________________________________________________________________________

Nina Moilasen tekniikka- ja koreografiakurssit jatkuvat tiistaisin 14.9. 13 kerran kursseina. Koreografiakurssille on luvassa uusi jatkotason koreografia klassiseen musiikkiin (Tales of Sahara levyltä Jalilah's raks sharki stage cuts). Tekniikkatunnit ovat avoimen tason tunteja.

Tekniikka- ja koreografiakurssi 14.9.-7.12. 

Jyvälän Viitajyvä

Hinta: 107€ (ei jäsen) / 90€ (jäsen)  /per kurssi

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumiset lomakkeella tai sähköpostitse kurssi7ht@gmail.com

________________________________________________________________________________

PERUTTU

Hannamari Kinnusen Disco Oriental koreografianlyhytkurssi (keskitaso). Itämaista tanssia nuorekkaaseen tapaan koreografian avulla.

koreografialyhytkurssi torstaisin 4.11.-9.12. (6 kertaa 75 min)

Jyvälän Viitajyvä


Hinta: 62€ (ei jäsen) / 52€ (jäsen)

Ilmoittautumiset lomakkeella tai  sähköpostitse kurssi7ht@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova.Uusinta infoa liityen koronarajoituksiin

Mikäli koronarajoituksia tulee, Seitsemän hunnun tanssi ry:n hallitus päättää näiden ohjeiden mukaiseen toiminnan.  Mahdollisuutta kaikkien kurssien osalta siirrettäväksi online-muotoon keskustellaan tarpeen mukaan hallituksen ja opettajien kesken, ilmoitamme heti, kun olemme saaneet päätöstä aikaan. 


Syyskausi alkaa viikolla 35

Aloitamme koronatilanteen salliessa tunnit viikolla 35, eli 30.8. alkavalla viikolla. Jos rajoitukset Jyväskylässä alkavat, mietimme mahdollisuutta etätuntien pitämiseen ja ilmoitamme siitä heti, kun olemme saaneet asian sen puitteissa järjestettyä.

Tunnit jatkuvat seuraavanlaisesti:

Viitajyvä, Viitaniementie 11:

  • Tiiistaisin Itämaista a la Nina (avoin taso) klo 17.05-18.05 Opettaja: Nina Moilanen
  • Tiistaisin Jatkotaso (koreografia) klo 18.05-19.05 Opettaja: Nina Moilanen
  • Torstaisin (6 kertaa) 4.11.-9.12. klo 17.15-18.30 Disco Oriental koreografialyhytkurssi (keskitaso) opettaja: Hannamari Kinnunen

Sepänkeskus, Isotooppi-sali, Kyllikinkatu 1:

  • Sunnuntaisin Leppoisat leidit klo 15.30-16.30, Opettaja: Eija Kolehmainen
  • Sunnuntaisin Keskitaso- tunnit klo 16.45-17.45, Opettaja: Eija Kolehmainen

Uudet tilat ovat löytyneet!


Olemme vihdoin saaneet vahvistuksen Jyvälän Setlementiltä, että voimme jatkossa ilman katkoa jatkaa viikkotuntikurssejamme heidän Viitaniemen toimipisteessään. Tunnit alkavat su 1.11 alkaen Jyvälän Viitaniemen toimitiloissa osoitteessa Viitaniementie 11-13,salissa 1. Tila sijaitsee aivan Alvar Aallon suunnitteleman Viitatornin vastapäätä.


Perille paikan päälle pääset helposti busseille nmro. 5,7,8 ja 16M
Kiekollisia autopaikkoja löytyy salin toiselta puolelta tietä, Viitatornin vierestä, sekä kivenheiton päästä Viitaniemen koulun pihasta, 
Tervetuloa jatkamaan tanssimista uusissa tiloissa. 
Valitettavasti joudumme sunnuntain keskitaso-ryhmän päättämään vähäisen osallistujamäärän vuoksi lokakuun loppuun, joten tämä ryhmä ei tule jatkamaan enää jyvälässä.

Kasvomaskien käytöstä Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n tanssitunneilla 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antoi 24.9.2020 uuden suosituksen kasvomaskien käytöstä kansalaisille. Voimassa oleva suositus on jaettu koronaepidemian eri vaiheisiin. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on THL:n mukaan käynnissä uuden koronaviruksen tartuntojen kiihtymisvaihe. Kiihtymisvaiheen aikana kasvomaskia suositellaan käytettävän julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. THL:n ohjeen mukaan liikuntaan ja urheiluun käytettävät tilat katsotaan tällaisiksi. Suositus koskee yli 15-vuotiaita.

THL:n suosituksen mukaisesti Seitsemän Hunnun Tanssi ry suosittelee kasvomaskien käyttöä tunneillaan ja erityisesti niissä ryhmissä, joissa kahden metrin turvavälin säilyttäminen ei koko ajan ole mahdollista. Maskia ei kuitenkaan tule käyttää mikäli se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön. Keskustele tarvittaessa hoitavan lääkärisi kanssa kasvomaskin käytöstä.

Lisätietoja maskisuosituksesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Seitsemän Hunnun Tanssi ry muistuttaa myös, että tanssitunneille ja -harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli kärsii lievistäkään hengitystieinfektion oireista. Käsihygieniasta on syytä huolehtia niin tanssitunnille tultaessa kuin sieltä lähdettäessäkin. Yhdistys tehostaa myös tuuletusta tanssituntien välissä ja sään salliessa myös tanssituntien aikana.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tiedotamme niistä tanssijoillemme tilanteen muuttuessa.

Yst. terveisin,

Seitsemän hunnun tanssi Ry:n hallitus


KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu syksyn kursseille sähköpostilla osoitteeseen: kurssi7ht@gmail.com

Laitathan viestiisi koko nimesi, osoitteesi, puh.numerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Laita myös, oletko jäsen vai et /haluatko liittyä jäseneksi.