Hallitus esittäytyy

Tuula Leinikka-Puttonen

Puheenjohtaja

Olen todella pitkän linjan itämaisen tanssin harrastaja, 30 vuotta pian täynnä. Itämainen tanssi on minulle tärkeä ilmaisun väline, liikekieli ja musiikki menevät suoraan sydämeen. Tanssin aktiivisesti tanssiryhmä Lootuksessa. Tanssiharrastus on kuljettanut minua ympäri Suomea ja ulkomaille aina Kairoon asti. Tanssin myötä olen saanut ystäviä, tutustunut erilaisiin kulttuureihin, olen ollut tapahtumissa järjestäjänä ja esiintyjänä. Itämaisen tanssin lisäksi olen opiskellut tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa, luovien menetelmien käyttöä ja lukuisia muita lyhyempiä kursseja näihin liittyen. Nyt eläkeläisenä on enemmän aikaa harrastaa luovia kädentaitoja, liikuntaa ja puutarhanhoitoa tanssin lisäksi. 

Reetta Junikka

Varapuheenjohtaja

Itämainen tanssi on kuulunyt elämääni vuodesta 2009, jolloin hurahdin moderniin tämaiseen tanssiin. Siitä asti olen tanssinut perinteistä ja mordernia itämaista tanssia sekä viikkontunneilla että esiintyvissä ryhmissä, ja olen myös muutamana vuonna opettanut viikkotuntiryhmiä. Yhdistyksen hallituksessa olen ollut mukana useamman vuoden.

Leena Piippa

Sihteeri

Yli 20 vuotta itämaista tanssia ja edelleen on hauska mennä tanssitunneille. Tanssin myös Kameelia tanssiryhmässä. Tanssi on hyvää aivojumppaa ja mieli virkistyy koreografioita opetellessa.


Taru Seppälä

Jäsensihteeri

Olen tanssinut Seitsemän Hunnun Tanssin tunneilla viitisen vuotta. Lähdin aikoinaan kokeilemaan itämaista tanssia verryttääkseni selkäjumeja ja rakastuinkin lajiin heti! Myös selkäjumit lähti :)

Johanna Ahokas

Kurssisihteeri

Itämaista tanssia olen harrastanut yläasteiästä lähtien eli lähes tulkoon viitisentoista vuotta. Aloitin aikoinaan ystävän innoittamana Joutsenon kansalaisopiston Sirpan tunneilla. Satunnaisesti on tullut esiinnyttyä itämaisen tanssin merkeissä ja viime vuonna liityin esiintyvään tanssiryhmä Thebaan, harmikseen keikkoja ei ole koronan vuoksi ollut. Olen nyt toista vuotta Seitsemän hunnun tanssi Ry:n kurssisihteerinä ja hallituksen jäsenenä. Rakastan tanssia ja tuoda tanssin iloa kaikille iästä, koosta ja sukupuolesta riippumatta! 

Hannamari Kinnunen

Kurssisihteeri

"

Heli Auranen

Hallituksen jäsen / viestintävastaava

Aloitin itämaisen tanssin vuonna 1994 Pieksämäellä ja rakastuin lajiin heti. 6 ensimmäistä vuotta kävin viikkotunneilla ja sen jälkeen liityin jyväskyläläiseen esiintyvään Lootus-ryhmään ja olen kartuttanut tanssiosaamistani kursseilla ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Hallituksessa olen ensimmäistä kertaa.

Henriikka Koivukoski

Hallituksen varajäsen

"