Kurssit, syksy 2020

Viikkotuntikurssien kuvaukset ja hinnat


Itämaista á la Nina, tekniikka, avoin taso

tiistaisin klo 17:00 - 18:00, 14 x 60 min.

Hinta: 107 €/ jäsen 90 € 

Opettaja: Nina Moilanen

Haluatko treenata tanssitekniikkaasi tarkasti, muttei tiukkapipoisesti? Vai nautitko kenties itämaisesta tanssista, mutta vierastat koreografioita? Tai ehkäpä haluat tanssitunniltasi mukavaa, koko kehoa vetreyttävää liikuntaa ilman sen suurempia tavoitteita. 


Kurssilla tehdään itämaisen tanssin tekniikkaharjoituksia ja tanssillisia sarjoja Ninan tyyliin vaihtelevin teemoina ja kurssilaisten toiveiden mukaan. Tunnit sopivat kaikille itämaisen tanssin perusliikkeet hallitseville, mutta eri tasoisille räätälöidyt harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös pidempään tanssineille.


Jatkotaso, koreografia

tiistaisin klo 18:05 - 19:05, 14 x 60 min.

Hinta: 107 €/ jäsen 90 €

Opettaja: Nina Moilanen

Takaisin juurille! Nina Moilanen palaa muutaman vuoden tauon jälkeen opettamaan edistyneille suunnattua koreografiaryhmää. Tunneilla matkataan tyylillisesti itämaisen tanssi alkulähteille Egyptiin. 

Syyslukukauden aikana harjoitellaan juureva ja iloinen shaabikoreografia sekä elegantti ja tunnelmallinen klassinen estraditanssi. Koreografioihin liittyviä tekniikkaharjoituksia tehdään koreografiatuntia edeltävällä tekniikkatunnilla: Itämaista á la Nina.


Disco -Oriental, perus/keskitaso

torstaisin klo 17:30 - 18:45, 14 x 75 min.

Hinta: 131 €/ jäsen 113 €

Opettaja: Hannamari Kinnunen

Itämaista tanssia nuorekkaaseen tapaan koreografian avulla. Tanssiin sisältyy myös hieman variaatioita, jonka johdosta tunti sopii alkeisiin jo tutustuneelle tanssijalle. Musiikkina on menevää länsimaista musiikkia pienillä mausteilla.


Leppoisat Leidit, alkeis/perustaso

sunnuntaisin klo 15:15 - 16:15, 13 x 60 min.

Hinta: 98 €/ jäsen 84 €

Opettaja: Eija Kolehmainen

Sunnuntain itämaisen tanssin ryhmä Leppoisat Leidit on suunnattu sinulle, joka toivot harrastukseltasi rentouttavaa ja iloista liikuntaa leppoisassa porukassa! 

Itämainen tanssi liikuttaa kehoa lempeästi voimistaen selän ja vatsan syviä lihaksia aina lantionpohjaan asti, vetreyttäen jännittyneet hartiat ja kangistuneen selän iloista mieltä unohtamatta. 

Sunnuntain tunnilla itämaisen tanssin liikkeisiin tutustutaan rauhallisessa tahdissa. Ryhmä soveltuukin kaiken ikäisille. Opettajana tunneilla on Eija, jolla on pitkä opettajakokemus myös esim. itämaisen tanssin selkäryhmistä. Ryhmä soveltuu niin vasta-alkajille kuin myös kertaajille. Tunneilla harjoitukset sovitetaan kunkin taitotasoon sopiviksi.


Keskitaso

sunnuntaisin klo 16:30 - 18:00, 13 x 90 min.

Hinta: 149 €/ jäsen 125 €

Opettaja: Eija Kolehmainen

Tanssia, tanssia, paljon tanssia. Tanssiin hurahtaneille. Opettelemme eri tyylisiä itämaisia tansseja, koreografiota ja tekniikkaa niihin.