Kurssit, kevät 2020

Viikkotuntikurssien kuvaukset ja hinnat


Jatkotaso

Tiistaisin klo 17:30-19:00

14x90 min

hinta: 153 €/ 129 € (jäsen)

Opettaja: Hannamari Kinnunen

Kuvaus: Jatkotasoryhmä on tarkoitettu useamman vuoden itämaista tanssia tanssineille. Tunneilla käymme läpi koreografiaa ja samalla haastavampien liikkeiden tekniikkaa.

Disco -Oriental, perus/keskitaso

Tiistaisin klo 19:15-20:15

14x60 min

hinta: 102 €/ 86 € (jäsen)

Opettaja: Hannamari Kinnunen

Kuvaus: Itämaista tanssia nuorekkaaseen tapaan koreografian avulla. Tanssiin sisältyy myös hieman variaatioita, jonka johdosta tunti sopii alkeisiin jo tutustuneelle tanssijalle. Musiikkina on menevää länsimaista musiikkia pienillä mausteilla.

Itämaista á la Nina (kaikki tasot)

Torstaisin klo 18:15-19:15

14x60 min

hinta: 102 €/ 86 € (jäsen) 

Opettaja: Nina Moilanen

Kuvaus: Haluatko treenata tanssitekniikkaasi tarkasti, muttei tiukkapipoisesti? Vai nautitko kenties itämaisesta tanssista, mutta vierastat koreografioita? Tai ehkäpä haluat tanssitunniltasi mukavaa, koko kehoa vetreyttävää liikuntaa ilman sen suurempia tavoitteita.
Kurssilla tehdään itämaisen tanssin tekniikkaharjoituksia ja tanssillisia sarjoja Ninan tyyliin vaihtelevin teemoina ja kurssilaisten toiveiden mukaan. Tunnit sopivat kaikille itämaisen tanssin perusliikkeet hallitseville, mutta eri tasoisille räätälöidyt harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös pidempään tanssineille

Leppoisat leidit (perustaso)

Sunnuntaisin klo 15:30-16:30

13x60 min

hinta: 94 €/ 80 € (jäsen)

Opettaja: Eija Kolehmainen

Kuvaus: Sunnuntain itämaisen tanssin perustason ryhmä 'Leppoisat Leidit' on suunnattu sinulle, joka toivot harrastukseltasi rentouttavaa ja iloista liikuntaa leppoisassa porukassa! Itämainen tanssi liikuttaa kehoa lempeästi voimistaen selän ja vatsan syviä lihaksia aina lantionpohjaan asti, vetreyttäen jännittyneet hartiat ja kangistuneen selän iloista mieltä unohtamatta. Sunnuntain tunnilla itämaisen tanssin liikkeisiin tutustutaan rauhallisessa tahdissa. Ryhmä soveltuukin kaiken ikäisille. Opettajana tunneilla on Eija, jolla on pitkä opettajakokemus myös esim. itämaisen tanssin selkäryhmistä. Ryhmä soveltuu niin vasta-alkajille kuin myös kertaajille. Tunneilla harjoitukset sovitetaan kunkin taitotasoon sopiviksi.

Keskitaso

Sunnuntaisin klo 16.30-18.00

13x90 min

hinta: 142 €/ 119 € (jäsen)

Opettaja: Eija Kolehmainen

Kuvaus: Tanssia, tanssia, paljon tanssia. Tanssiin hurahtaneille. Opettelemme eri tyylisiä itämaisia tansseja, koreografiota ja tekniikkaa niihin.