Ilmoittautuminen

Viikkotunnit ja lyhytkurssit

7HT:n viikkotunneille ja lyhytkursseille voit ilmoittautua sähköpostitse: kurssi7ht@gmail.com 

Laitathan viestiisi koko nimesi, osoitteesi, puhh.numerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Laita myös, oletko jäsen vai et /haluatko liittyä jäseneksi. 

Osallistumisen peruminen

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan sitovasti. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistumisen voi perua maksutta vain painavista syistä esim. lääkärintodistuksella. Peruuttamattomista ilmoittautumista peritään koko hinta.

Lyhytkurssin voi perua maksutta vain viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumisen voi perua vain painavista syistä lääkärintodistuksella.

Harvennettu osallistuminen

Mikäli tiedät jo kurssille ilmoittautumisen yhteydessä ettet pysty käymään joka tunnilla esimerkiksi vuorotyön takia, ilmoita asiasta heti ilmoittautuessasi. Emme käsittele kesken kauden tulleita pyyntöjä.

Laskutus

Kurssilasku lähetetään sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Lasku lähetetään postitse alle 18 -vuotiaille sekä niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan. Postitse lähetettäviin laskuihin lisätään yli 18-vuotilaille kahden (2) euron laskutuslisä.

Viikonloppu- ja tiiviskurssien osallistumismaksut maksetaan pääsääntöisesti sähköpostiin lähetetyllä laskulla.

Voit maksaa kurssin myös Smartum -seteleillä tai Smartum saldolla, Eazybreakilla, Edenred Virikeseteleillä tai e-passilla.

Viikkotunneista perhe- tai aktiivitanssijan alennus

Saman perhekunnan jäsenille myönnetään viikkotunneista perhealennus. Samaan perhekuntaan kuuluvia ovat samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet tai eri talouksissa asuvat vanhempi ja lapsi. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumistietojen yhteydessä, mikäli olet oikeutettu perhealennukseen.

Aktiivitanssijan alennus myönnetään silloin kun sama henkilö osallistuu useampaan kuin yhteen viikkotuntiryhmään kauden (syksy tai kevät) aikana. Molemmat alennukset ovat 5 % kurssin hinnasta. Vain jompikumpi alennus myönnetään.